Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Μετά και τις αρμοδιότητες που ο δήμαρχος έδωσε στους αντιδημάρχους του, δεν μας μένει παρά να δούμε ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα οριστούν επικεφαλής των επιτροπών, πολιτισμού -αθλητισμού - καθαριότητας-ύδρευσης άρδευσης κ.α. 
Φυσικά θα υποθέσουμε ότι το νευραλγικό πόστο "Περιβάλλοντος και πρασίνου κατοικημένων περιοχών" κοινώς σκουπίδια και καθαριότητα της πόλης που έπεσε στον αγαπητό αντιδήμαρχο Μιχάλη Μουντάκη, μάλλον θα το αναλάβει άλλος.Αλλά ποιος;
Απορία βέβαια υπάρχει για τον εκπρόσωπο του δήμου στα συμβούλια της ΑΝΕΝ, ...που αν διαβάζουμε σωστά τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων, θα πρέπει να μας εκπροσωπεί ο αντιδήμαρχος που έχει αναλάβει την δημοτική περιουσία! Γιατί όπως και να το κάνουμε και τις 20-22.000 μετοχές του δήμου θα εκπροσωπεί, αλλά και των κατοίκων! 
Ένα άλλο θέμα που καίει λίγους είναι το αθλητικό κέντρο κάτω στο γιαλό....για να μην λερώνω και το όνομα του ανθρώπου που το έφτιαξε!
Καλό είναι βέβαια να βγάλει ο δήμος και μια ανακοίνωση σχετικά με τα χάλια που τα βλέπουμε καθημερινά, αλλά και γιατί ο μηχανικός του έργου δεν πάει να ολοκληρώσει την ..δουλειά του!
Όσο για το που κάνουν προπόνηση και που παίζουν μπάσκετ οι ομάδες της πόλης χειμωνιάτικα ..ξέρουμε ότι αυτό δεν ενδιαφέρει κανένα...τώρα και πολλά χρόνια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: