Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

1)Με τη διαταγή προς τις λιμενικές αρχές να καταστήσουν σαφές στις ακτοπλοϊκές εταιρείες ότι είναι υποχρεωμένες να ζητούν τις ταυτότητες των επιβατών όταν εκείνοι βγάζουν εισιτήριο ή επιβιβάζονται στα πλοία της γραμμής, απάντησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις επικρίσεις για το γεγονός ότι οι μετανάστες που βρέθηκαν στη Νομική έφτασαν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας από την Κρήτη. Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι οι λιμενικές αρχές θα προχωρήσουν σε «συνεχείς και επισταμένους» ελέγχους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας των επιβατών.
2)Χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα βρέθηκαν έξι αλλοδαποί στο λιμάνι του Ηρακλείου στην Κρήτη. Κατά τη διάρκεια ελέγχων συνελήφθησαν από το προσωπικό της λιμενικής αρχής. Πλέον, θα διενεργηθεί προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία.
3) Από το Καστέλλι πότε θα περάσετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: