Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

ΤΡΕΧΕΙ- ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΖΩΕΣ

Άγιο φαίνεται να είχε μια γυναίκα στα Χανιά, όταν το μεσημέρι του Σαββάτου, παραμονή των Χριστουγέννων, παραλίγο να πνιγεί, τρώγοντας σουβλάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη γυναίκα καθόταν με την οικογένειά της, σε γνωστό σουβλατζίδικο των Χανίων, όταν κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στραβοκατάπιε, έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε. Στο μαγαζί εστίασης βρισκόταν με τα 2 της παιδιά, τα οποία υπέστησαν σοκ, με τους πελάτες και το προσωπικό του καταστήματος να σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες. «Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Εκεί που έτρωγε, ξαφνικά λιποθύμησε. Δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον. Ευτυχώς κατάφεραν να την επαναφέρουν άμεσα. Τα παιδιά της έζησαν την φρίκη. Την είδαν να πνίγεται μπροστά τους, χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα» είπε 17χρονη.
Αυτά έγινα την παραμονή των Χριστουγέννων στα Χανιά και φυσικά πρέπει να αναφέρουμε και τον άνθρωπο που βρέθηκε εκεί τυχαία και έσωσε την 40χρονη. Είναι ο δικός μας Ironman ο Κώστας Βαρουχάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: