Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

  Η γέννηση του Χριστού αποτελεί τον μέγιστο συμβολισμό της ελπίδας για όλο τον κόσμο βοηθώντας μας να κατανοήσουμε την αξία και την ιδιαίτερη σημασία της ζωής.
Οι μέρες των Χριστουγέννων «φωτίζουν» τις καρδιές όλων μας και ενδυναμώνουν την προσδοκία μας για ένα καλύτερο αύριο.
Ας κάνουμε το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αναγέννησης. Ας αναδείξουμε την ομορφιά και την καλοσύνη, ας απομακρύνουμε τη μιζέρια και την απαισιοδοξία, ας μοιραστούμε τη χαρά, ας γεμίσουμε τις καρδιές μας με αγάπη, αλληλεγγύη, ομοψυχία, ζεστασιά και προσφορά στους συμπολίτες μας που μας χρειάζονται στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής.
Αυτές οι άγιες μέρες ας φωτίσουν τις ψυχές μας και ας μας δώσουν οικογενειακή θαλπωρή, χαρά και δύναμη για το μέλλον.


Εύχομαι από καρδιάς, σε κάθε οικογένεια και σε κάθε έναν ξεχωριστά Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα, Αισιοδοξία.
Χαρούμενο το 2023!
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Γιώργος Μυλωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: