Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΡΕΚΟΡ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Έχοντας συνοδοιπόρο του τον Γεράσιμο Στυλιανακάκη, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο 24ωρο τρέξιμο με ώθηση σε αμαξίδιο, ο Κώστας.
Ο Κώστας μέσα σε 24ωρο διένυσε σπρώχνοντας ένα κοινό αναπηρικό αμαξίδιο 162.960 μέτρα. Έκανε δηλαδή 97 στροφές την διαδρομή που είχε μήκος 1.680 μέτρα καταρρίπτοντας το ρεκόρ ενός Άγγλου κατά 1.360 μέτρα. Μάλιστα το επίτευγμα του Κώστα ειναι τρομαχτικό αν αναλογιστούμε οτι ήταν τελείως ερασιτεχνική η βοήθεια που του παρείχαν φίλοι και γνωστοί. Έγινε δε σε μια δημοτική διαδρομή που όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό, ενώ του Άγγλου έγινε σε πίστα καρτ με ειδικό τάπητα. Σίγουρα ειναι αξεπέραστο υπό αυτές τις συνθήκες το ρεκόρ του Κώστα που μπορεί να μην έχει σημασία για πολλούς, αλλά δείχνει το μεγαλείο και η δύναμη του και αποδεικνύει σε κάθε προσπάθεια του οτι οι στόχοι που βάζει όσο ακατόρθωτοι και να μας φαίνονται γι αυτόν ειναι "παιχνιδάκι".
Παράδειγμα για μίμηση της νέας γενιάς ας γίνει παράδειγμα γι' όλους μας.    
Και επειδή απ' αυτή η σελίδα όλα λέγονται πάντα έξω απο τα δόντια καλό ειναι να καταλάβουμε οτι αυτήν την προσπάθεια του Κώστα την εκτίμησαν λίγοι απ' όσους πήραν το μικρόφωνο στον τερματισμό... μάλιστα ευκολα τους καταλαβαίνεις ..ήταν αυτοί που δάκρυσαν απο συγκίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: