Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥΣ

Ενημερωτική δράση για την πρόληψη των απατών και διαφόρων μορφών εγκλημάτων σε βάρος ηλικιωμένων πραγματοποιήθηκαν και πραγματοποιούνται στα Χανιά 
Στόχος της δράσης είναι να παρουσιασ
θούν οι διάφορες μορφές απάτης (τηλεφωνικές, μέσω διαδικτύου, με φυσική παρουσία κ.α) που πραγματοποιούνται σε βάρος των πολιτών, να γίνει αναφορά σε ειδικές μορφές εγκλημάτων (κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες) και μέσα από την ψυχολογική προσέγγιση των αναπτυξιακών χαρακτηριστικών της ώριμης ηλικίας να προταθούν μέθοδοι ψυχοεκπαίδευσης στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων.

Οι εκδηλώσεις αυτές που υλοποιούνται με τη συνεργασία των κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων, περιλαμβάνουν ομιλίες από Αξιωματικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας.
Πλησιάζουν οι γιορτές και καλό ειναι να έχουμε το μυαλό μας ειδικά στις τηλεφωνικές απάτες που οι επιτήδειοι στήνουν.  
Μεγάλη συμβολή βέβαια στην καταπολέμηση αυτών των απατεώνων ο συνεχής αγώνα του Α.Τ Κισάμου και του διοικητή του κ. Χατζή που έχει ξεσκεπάσει σωρεία απο αυτές.
Το νου μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: