Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΣΕ ΤΡΑΧΗΛΑ ΚΑΙ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Πολλά προβλήματα με την ξαφνική βροχή στα δυτικά του Δήμου μας και ιδιαίτερα σε Τράχηλα και στη Φαλάσαρνα όπου είχαμε πλημμύρες σπιτιών αλλά και ξενοδοχείων. Ειδικά στον Τράχηλα που στο σχετικό βίντεο φαίνεται ότι το παρακείμενο ρέμα δεν χωρά τα νερά.. κι ας ήταν μόλις μιας ώρας η βροχή.
Οι κάτοικοι έχουν ενημερώσει το δήμο Κισάμου για την στάθμη του νερού, και ενδεχομένως να χρειαστεί και πυροσβεστική για άντληση των υδάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: