Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΑ ΑΚΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΣΑ ΠΟΤΑΜΙΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ

 Δίκοπο μαχαίρι η ανάρτηση του προέδρου της κοινότητας Ποταμίδας σχετικά με την προσπάθεια να βρεθεί ο απάνθρωπος που σκότωσε 4 σκυλιά μάλιστα το ένα με καυτό λάδι. Να τι γράφει στην δεύτερη ανάρτηση του για αυτό.
- Είμαι εξοργισμένος με όσα συμβαίνουν στο χωριό λίγο ανθρωπιά δεν υπάρχει; Δεν ντρεπόμαστε λίγο τόση βρωμιά σε αυτό το χωριό; Και για να μην πει κανείς ότι τα βάζω με ένα ολόκληρο χωριό, αλλά με συγκεκριμένους ανθρώπους του χωριού...4 σκυλάκια με φόλα σήμερα... Πείραζαν κάποιους τα σκυλιά ή δεν πείραζαν είναι ένα άλλο θέμα, μιλάμε για νεκρά σκυλιά 3 μέρες τώρα και πιστεύω πως κανείς δεν θέλει τον θάνατο κανενός ζώου... Λυπάμαι γιατί αυτός που το έκανε χτύπησε το δικό μου σπίτι και άλλα δύο και δεν ήταν τυχαίο... Ντροπή και ξεφτίλα όσοι είδαν κάτι ή άκουσαν (γιατί άκουσαν). Ας ανοίξουν τα στόματα τους γιατί όποιος δεν μιλάει είναι συνεργός σε αυτό.  Εγώ δεν θα αφήσω το θέμα έτσι το έχω τρέξει μέχρι εκεί που δεν φαντάζεται... Βγήκα πρόεδρος για ένα καλύτερο χωριό αλλά νομίζω ότι όποιος και αν εβγαινε στην θέση μου το ίδιο θα έκανε γιατί όλοι ξέρουμε οτι τέτοια άτομα στο χωριό μας δεν χωράνε. Τι περιμένουμε;  Ντρέπομαι και λείπαμε... Χαίρομαι έστω και αυτά τα λίγα άτομα που μίλησαν έδωσαν μια εικόνα για το τι γίνεται και τελικά δεν έπεσα έξω στις υποψίες μου καλό είναι όμως σε τέτοια θέματα να είμαστε όλοι ενωμένοι.. θα ήταν ωραίο ένα παιδί μας (άνθρωπος) να χανόταν και ένα ολόκληρο χωριό να μην μιλάει;

Δίκοπο μαχαίρι για τον πρόεδρο, που είναι άξιος σε πολλά για το χωριό του, θεωρώ όμως οτι το θέμα αφορά όλους μας και πρώτιστα τον Δήμο που θα μπορούσε να κάνει αυτός μια μήνυση κατά αγνώστων ... φυσικά υπάρχει και επικήρυξη του κτήνους... και τότε θα είναι ευκολότερος ο εντοπισμός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: