Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έφτασε λίγο μετά τις 8 στο Κέντρο Υγείας Κισάμου όπου σήμερα είναι προγραμματισμένα τα τεστ για Covid-19 των παιδιών του παιδικού σταθμού Γραμβούσας. 
23 παιδάκια συνοδευόμενα απο τους γονείς τους θα περάσουν την δοκιμασία αυτή, με την γραμματεία του Κ.Υ να κρατά τα ονόματα τους και να τα οδηγεί ένα -ένα στο εσωτερικό του νοσοκομείου. Καλό είναι σήμερα αν δεν είναι κάτι επείγον να μην απασχολήσουμε το προσωπικό του Κ.Υ.

Τώρα τα κρούσματα covid-19 μετά και τα 4 χθεσινά τεστ που τα 3 βγήκαν θετικά έφτασαν τα 7, και περιμένουν το αποτέλεσμα του άλλου. Βέβαια το θέμα είναι σοβαρό μιας και αφού βρέθηκαν και αυτά θετικά σημαίνει οτι ο ιός κυκλοφόρησε και πέρα απο τον παιδικό σταθμό ή μπορεί να έχει γινει και το αντίθετο. Αυτό μας κάνει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεχτικοί και να εφαρμόσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες, φορώντας την μάσκα μας καθημερινά και απο σήμερα παντού. 

Σοβαρό θέμα και στο ΓΕΛ που ενδεχομένως θα πρέπει να κλείσει ένα τμήμα, αφού βρέθηκε  κρούσμα.. πάντως με την ανακοίνωση, ο διευθυντής του σχολείου κ. Παπαευαγγέλου ενημέρωσε την δευτεροβάθμια τον Δήμο και τον ΕΟΔΥ για περεταίρω οδηγίες. 
Οι μαθητές του τμήματος που βρέθηκε θετικό κρούσμα έκαναν όλοι τεστ σήμερα στο Κέντρο Υγείας, και τα αποτελέσματα θα τε ξέρουμε σε 48 ώρες..


Δεν υπάρχουν σχόλια: