Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΠΕΤΑΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

 Αν και νεοφώτιστη, η ομάδα του Λευτέρη Βεστάκη αποδεικνύει γι’ ακόμα μία φορά ότι μόνο τυχαία δεν θεωρείται η μέχρι τώρα πορεία της, ούσα αήττητη σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος και ακόμα ένα Κυπέλλου.
Χάρη στη νίκη του ο Νέος Κισσαμικός “σκαρφάλωσε” στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι “έσπασε” και το αήττητο των γηπεδούχων σ’ αυτό το ματς.
Το πρώτο μέρος δεν είχε σκορ στο Νιο Χωριό, ενώ όλο το… ζουμί το είχε ουσιαστικά το δεύτερο, με τέσσερα γκολ.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 63′ με τον πρώτο τους σκόρερ, Στέφανο Μαρτσάκη, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους.
Αρχικά, ο Μπέκας ισοφάρισε στο 72′ σε 1-1, για να έρθει στη συνέχεια η ανατροπή με δύο προσωπικά τέρματα του Γοναλάκη, στο 84′ και το 88′.
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Κατερουδάκης, Λιτσαρδάκης, Κ. Παπαδάκης (83′ Μπαμπουνάκης), Θεοδωράκης, Μπέκας (76′ Ψωματάκης), Σημαντηράκης, Εμ. Παπαδάκης, Γοναλάκης, Καστρινάκης, Ντόντα, Πλευράκης (62′ Καστανοπουλάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: