Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

 Σαν χάρτινος πύργος σωριάστηκε το παλιό γυμναστήριο με το πρώτο άγγιγμα του εκσκαφέα. Θεωρώ οτι τόσα χρόνια είχαμε πολύ τύχη, όταν ολάκερες γενιές μαθητών έπαιζαν μέσα και δίπλα σε αυτό.
 Με την κατεδάφιση του αρχίζει και τυπικά η περίοδος εγκατάστασης των προκάτ αιθουσών των Λυκείων, στους χώρους που έχουν επιλεγεί να τοποθετηθούν. Ένας χώρος είναι η αυλή του 1ου γυμνασίου Κισάμου που θα φιλοξενήσει το ΓΕΛ με 12 αίθουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: