Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΤΑ ΒΑΡΟΥΧΑΚΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Καινούργιο το παγκάκι χάρη στην παρέα που βλέπετε Μαρία - Ανίκητος - Βίκτωρας μετά από σχετική άδεια και επιλογή του σωστού χρώματος το γνωστό παγκάκι είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους του!!..... γράφουν στην σελίδα τους.
Μπράβο στα παιδιά !!!
Βέβαια πριν κάμποσες ώρες το παγκάκι παρουσίαζε αυτή την εικόνα...με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κισάμου, Γιάννη Βερναδάκη, να κάνει ένα καυστικό σχόλιο ..
- Κοινοποιώ την φώτο μόνο και μόνο μήπως κατά τύχη το δει αυτή (γυναίκα ήταν σύμφωνα με πληροφορίες) που άφησε τα σκουπίδια της κι έφυγε. Ίσως νοιώσει κάτι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: