Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Πολιτικός διάλογος ως γνωστό είναι η βάση της δημοκρατίας. Γνωστό είναι επίσης, ότι η ευπρέπεια και το μέτρο στην πολιτική αντιπαράθεση είναι αψευδής μάρτυρας του πολιτισμού μας.
Σε ένα κράτος δικαίου λοιπόν, αρμόδιοι να κρίνουν και να αξιολογήσουν τις πολιτικές μας ιδέες είναι φυσικά οι συμπολίτες μας.
Για τους συκοφάντες όμως αρμόδια είναι η δικαιοσύνη. Στην δικαιοσύνη απευθύνθηκα επομένως κι εγώ, όχι φυσικά για αυτά που ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά για τα περί εξαγοράς ψήφων, που ο νυν δήμαρχος συμπεριέλαβε στις 3-7-2018 στην ανακοίνωση του.
Όσο για τα 50.000 Ε που ζητάω, παραθέτω αυτούσιο και αυτολεξεί το σχετικό έγγραφο της αγωγής μου, γιατί ως γνωστόν ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον: 
"Δηλώνω δε από τούδε ρητά και ανεπιφύλακτα, ότι το ποσό των 50.000 Ε ή όποιο ποσό εν τέλει μου επιδικάσει το Δικαστήριο σας ως εύλογη χρηματική ικανοποίηση για την ηθική μου βλάβη, θα το εκχωρήσω πάραυτα στο Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισάμου.
Αυτά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις ηθελημένες ή αθέλητες...
Μυλωνάκης Γιώργος 
επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης 
πρώην Δήμαρχος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: