Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.....

 Οκτώ περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες του δήμου μας είχαμε την τελευταία βδομάδα. Οι διαρρήκτες δρουν πρωινές ώρες σε σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους απουσιάζουν σε γεωργικές δουλειές ή βρίσκονται στο καφενείο. Είναι μάλιστα μια περιοχή που οι διαρρήκτες την έχουν ξανακτυπήσει στο παρελθόν και αυτό προβληματίζει την αστυνομία. 
Καλό είναι να κλειδαμπαρώνουμε και φυσικά κάμερες είναι το καλύτερο μιας και η εποχή είναι τέτοια που λόγω ελιών έχουμε κάθε καρυδιάς καρύδι στον τόπο μας, χωρίς βέβαια να πάνε πίσω και τα τοπικά "τσακάλια". Μάλιστα τέτοιο είναι το θράσος τους που από οικία σε χωριό στα δυτικά του δήμου μας πήραν το πλυντήριο πιάτων. Προσοχή λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: