Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά εφτά (7) σκυλάκια άφησε κάποιος ευσυνείδητος Καστελιανός στην πόρτα ενός ξένου (Γερμανού) που μένει στην πόλη μας. Τώρα πλέον μετά τα τα σχολεία, τις παιδικές χαρές, το δημαρχείο, το Κτηνιατρικό Κέντρο της κυρία Δημανοπούλου, έχουμε και αυτήν την λύση... τους φιλεύσπλαχνους και ζωόφιλους επισκέπτες μας. Αυτοί ας αναλάβουν την βλακεία μας, μιας και τα πονάνε...
Τραγικές καταστάσεις σε πια περίοδο που κάλλιστα καθένας απο όλους αυτούς τους δήθεν ντόπιους φιλόζωους, θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της απρόσμενης γέννας με μια στείρωση.
Φυσικά τα σκυλάκια δεν τα κράτησε ο Γερμανός και δεν υπήρχε λόγος να τα κρατήσει, βρίσκονται στην αυλή του Δημαρχείου, τα ταΐζουν ακόμα και οι γείτονες εκεί. Αν κάποιος ενδιαφέρετε για κανένα σκυλάκι ας πάρει απο αυτά. (φωτο αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: