Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΕΣΚ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22-04-18 στα γραφεία του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, η 8η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, όπου συζητήθηκαν, εγκρίθηκαν και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα θέματα.
Ως προς τα Πεπραγμένα του Δ.Σ. για το έτος 2017 παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα.
Ως προς τον Οικονομικό Απολογισμό 2017 & Προϋπολογισμό 2018, διαβάστηκαν, εγκρίθηκαν και υπερψηφίστηκαν ομόφωνα.
Ως προς το παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής, o πρόεδρος του Ν.Ε.Σ.Κ. κ. Πατεράκης, αφού ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, τους κάλεσε να τοποθετηθούν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.
Κατόπιν ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων που ετέθησαν από τα παριστάμενα μέλη, αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να βρεθεί από κοινού μια λύση. 
Ωστόσο συζητήθηκε επίσης και το μείζον θέμα που απασχολεί πολλούς επαγγελματίες και ιδιαίτερα αυτούς που δραστηριοποιούνται στην παραλία Τελωνίου και αφορά στο κλείσιμο της οδού Ομογενών Αμερικής κατά τους θερινούς μήνες, όπου εξέφρασαν την επιθυμία να παραμείνει ανοικτή, καθώς είναι ο πιο προσβάσιμη οδός προς την παραλία. Ο Ν.Ε.Σ.Κ δεσμεύτηκε ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ενημερώνοντας με σχετικές ανακοινώσεις, ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα τους.
Το Δ.Σ. του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, ευχαριστεί θερμά τα μέλη του για την παρουσία τους, καθώς και για το θετικό κλίμα υπό το οποίο διεξήχθη η Γενική Συνέλευση, ευελπιστώντας στην ενεργή συμμετοχή όλων των μελών καθώς ο ΝΕΣΚ αποτελεί τον βασικό εκπρόσωπο της επιχειρηματικότητας στην Κίσαμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: