Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αρ.1/2018
Προς: Τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης
Κοιν/ση: Επικεφαλείς Δημοτικών  Παρατάξεων :
Κο Μυλωνάκη Γεώργιο
Κο Αννουσάκη Γεώργιο
Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης στις 3 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο που βρίσκεται στο υπόγειο του Δημαρχείου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Έγκριση δημόσιας διαβούλευσης για το Β1 Στάδιο της μελέτης "ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ".
 2. Έγκριση πίνακα αποδεκτών (φορέων και υπηρεσιών) για προώθηση των διαδικασιών.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί σύμφωνα με το άρθρο 76 του ν. 3852/2010 την επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή την Παρασκευή 4/5/2018 και ώρα 10:00 π.μ. στον ίδιο χώρο με τα παραπάνω θέματα.
Σταθάκης Θεόδωρος
Δήμαρχος
Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: