Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

Σήμερα το πρωί η ομοσπονδία έλαβε επώνυμη καταγγελία για άθλιες συνθήκες διαβίωσης δύο σκύλων και 5 κουταβιών σε περιοχή του Δήμου Κισάμου.
Μετά απο συντονισμένες προσπάθειές μας με το Α.Τ. Κισάμου οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, διαπίστωσαν τις εξαιρετικά άσχημες συνθήκες που διαβίωναν οι 7 σκύλοι και προχώρησαν στην σύλληψη του ιδιοκτήτη τους βεβαίωσαν δε και όλα τα διοικητικά πρόστιμα ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ.
Για το θηλυκό σκυλάκι και τα μικρά   κουτάβια ελήφθη ειδική μέριμνα για την φροντίδα τους με την γραπτή συμφωνία του ιδιοκτήτη τους .
Ευχαριστούμε τον Αστυνομικό κ. Χατζή για την άμεση κινητοποίησή του καθώς και  τους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισάμου για τον άψογο χειρισμό της υπόθεσης.
Να υπενθυμίσουμε, ότι μετά απο παρέμβασή μας , στα αστυνομικά τμήματα του νομού Χανίων έχει οριστεί εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων ειδικός αστυνομικός για την παρακολούθηση των περιστατικών κακοποίησης ζώων ενώ σχεδόν στο σύνολό τους στους αστυνομικούς έχει παρουσιαστεί αναλυτικά η νομοθεσία της χώρας μας που αφορά στα ζώα γενικά.
Για την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: