Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Στο Νοσοκομείο Χανίων, με εγκαύματα στα πρόσωπο και στα χέρια διεκομίσθησαν δύο ηλικιωμένοι ηλικίας 74 και 68 χρονών, έπειτα από την εκδήλωση φωτιάς σε αποθήκη με μελισσοκομικό εξοπλισμό, στη πόλη της Κισάμου.
Η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, μετά από διαρροή υγραερίου ενώ χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστών που έσπευσαν με 3 οχήματα και έξι πυροσβέστες αποφεύχθησαν τα χειρότερα, δηλαδή ενδεχόμενη έκρηξη.
Η 68χρονη γυναίκα φέρει σοβαρότερα εγκαύματα στα χέρια καθώς όταν αντιλήφθηκε τη φωτιά προσπάθησε να βγάλει έξω από την αποθήκη τον άντρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.
Στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν πυροσβέστες, όπου κατάφεραν και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά καθώς και ασθενοφόρα για την μεταφορά του ζευγαριού στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εγκαύματα που υπέστησαν οι δύο τραυματίες είναι α' και β' βαθμού και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: