Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Ο Δήμαρχος Κισάμου, Θοδωρής Σταθάκης ζήτησε από τον υπουργό να χρηματοδοτηθεί η Κίσαμος με 6 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ολοκληρώσει σειρά έργων. 
- Ο Δήμος Κισάμου δε μπορεί να περιμένει άλλο. Δεν διεκδικεί. Απαιτεί αυτά που του ανήκουν. Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο μας και δεν είναι άλλα από τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης της λιμνοδεξαμενής της Χρυσοσκαλίτισσας, ώστε να υπάρχει νερό για τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, καθώς επίσης και να παρθούν πίσω οι υπογραφές της προηγούμενης κυβέρνησης για τα λατομεία γύψου. Επίσης, διεκδικούμε τη χρηματοδότηση να γίνει ένα μεγάλο έργο στην Κίσαμο που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Πρέπει επιτέλους να γίνει το Κλειστό Γυμναστήριο Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: