Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Αντιγράφω όπως είδε ένας παραγωγός που έπαθε ζημιά από τις θεομηνίες του Ιανουαρίου την αντιμετώπιση που είχαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην μίνι σύσκεψη παραγωγικών φορέων με τον υπουργό ΣΤΑΘΑΚΗ παρουσία και του δημάρχου κ. Θεόδωρο Σταθάκη.  
Γράφει λοιπόν ο παραγωγός...
"-Του θέσαμε την αναγκαιότητα να στηριχθούν οι παραγωγοί που παθαίνουν κατ καιρούς ζημιές από καιρικά φαινόμενα όπως στις 18-1-18 σε όλη την Κρήτη και στις 17-3 -18 κύρια στην περιοχή Φαλασάρνων. Εκεί που άλλες εποχές θα έσκιζαν τα ιμάτια τους για στήριξη των παραγωγών τώρα με ένα απλό χαμόγελο μας απάντησε δεν το ξέρω το θέμα, αν και έχει γίνει αρκετός θόρυβος στη βουλή. Στο άλλο θέμα που θέσαμε οι πρόεδροι των ομάδων παραγωγών, για την έλλειψη νερού και την ανάγκη γρήγορης αντιμετώπισης, καταλαβαίνετε το ενδιαφέρον που έδειξε, που ούτε καν ζήτησε ένα χαρτί ή μια μελέτη, άραγε που οδηγούμαστε;".
Γιάννης Κ.
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο υπουργός παρέλαβε μια γεωφυσική έρευνα για την μεγάλη υφαλμύρινση απο την περιοχή των Φαλασάρνων, του την παρέδωσε μάλιστα εκλεγμένος μας.

1 σχόλιο:

Π.Σ είπε...

ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΕ.. ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΓΙΑΝΝΗ..