Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

Συνάντηση είχαν ο αντιδήμαρχος και αρμόδιος περί αθλητισμού κ. Δερουκάκης Μανώλης με την πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ του Α.Ο. Κισάμου, χθες στο δημαρχείο. Τα προβλήματα πολλά και η συνάντηση επιβεβλημένη μιας και η δραστήρια πρόεδρος του ΑΟΚ έχει βάλει σκοπό την καλυτέρευση του δημοτικού σταδίου Κισάμου, που τα τελευταία χρόνια είναι σε κακή κατάσταση. Μετά το ταρτάν που είναι θέμα ημερών να ξεκινήσουν οι εργασίες, ζήτησε απο τον κ. Δερουκάκη να προχωρήσει ο δήμος στην νομιμοποίηση του σταδίου και ενημέρωσε τον νέο αντιδήμαρχο για τις ελλείψεις, τονίζοντας οτι είναι άμεσης προτεραιότητας αυτά τα έργα, μιας και στον Α.Ο. Κισάμου σήμερα προπονούνται πολλά παιδιά σε πολύ δύσκολες συνθήκες (φωτισμός-αποδυτήρια-αίθουσες-όργανα γυμναστικής). 
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αφού άκουσε προσεχτικά τα λόγια της προέδρου, υποσχέθηκε οτι θα κάνει οτι περνάει απο το χέρι του ώστε να υλοποιηθούν και να λυθούν πολλά απο τα αναφερόμενα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: