Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει τους εθελοντές αλλά και τους Δημότες του, ότι η Λαμπαδηδρομία του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης (αφιερωμένου στη μνήμη του Ειρηναίου Γαλανάκη) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου θα έχει αφετηρία το Δημαρχείο Κισάμου στις 15:15. Το συγκεκριμένο σκέλος της λαμπαδηδρομίας θα καταλήξει, όπως και εκείνο που θα ξεκινήσει από τον Αποκόρωνα, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά. 
Η Επιτροπή του Μαραθωνίου ενημερώνει επίσης ότι την Πέμπτη 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν εκπαιδεύσεις των λαμπαδηδρόμων που δήλωσαν συμμετοχή σε αυτό το σημαντικό γεγονός. Σε ότι αφορά το Δήμο Κισάμου, η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (6/4) στο Δημαρχείο Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: