Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ

Άνοιξε το σύστημα για την δακοκτονία στην Αντιπεριφέρεια Χανίων και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν και δω, αλλά και στους άλλους δυο δήμους, οι δολωματικοί ψεκασμοί,... απλά δεν έπιασε αυτό που σχεδίαζαν όλοι μαζί οι δήμοι του Νομού.. και κατέφυγαν υπό την πίεση των αγροτών, αλλά και την υποχώρηση κάποιων δημάρχων, στο plan Β. 
Τελικά σε όλα τα πράγματα πρέπει να είμαστε ομάδα... γιατί σαν ομάδα μόνο διεκδικούμε αυτά τα αναγκαία.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κισάμου επί αυτού:
Η παρτίδα σώθηκε, ας είναι καλά ή αντί περιφέρεια που άνοιξε το σύστημα για να υποβάλλουμε σαν δήμος την προσφορά μας. Αν όλα πάνε καλά,(με μια μικρή καθυστέρηση που πιστεύουμε να μην έχει επιπτώσεις στην παραγωγή) θα ξεκινήσει η δακοκτονία και στην περιοχή μας σε λίγες μέρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ! Η αντιπολίτευση τελικά λειτούργησε και βρέθηκε λύση .Σωστο. Ας το δήμαρχο να θλίβεται για τον Κουκινακη να τα βάζει με τον Βουλγαρακη και άλλους κλπ Τέλος καλό ,όλα καλά. Ή ζωή μας διδασκει ότι :Εκτιμάς περισσότερα ένα πράγμα όταν το χάσεις.....Υγεία σε όλους.