Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η απύθμενη επιπολαιότητα της δημοτικής αρχής, τώρα και μερικούς μήνες έχει γίνει και απύθμενη ανευθυνότητα, με όλα τα θέματα που έχει καταπιαστεί σε σχέση με τα συμφέροντα του Δήμου, φέρνοντας σε δύσκολη θέση δημοτικούς συμβούλους που δεν έχουν ενημερωθεί και βρίσκονται προ τετελεσμένων γεγονότων.
Τετελεσμένων γεγονότων που έχουν νομικά κενά, (θίγονται τα συμφέροντα του δήμου) και οι επιπτώσεις τους φαίνονται άμεσα.
Από που να ξεκινήσω; Από το στάδιο; (νέο και παλιό), Τον βιολογικό; (υλοποίηση και λειτουργία), Τις πλουτοπαραγωγικές περιοχές του Μπάλου και του Ελαφονησίου; (διαχείριση και αναθέσεις) και τόσα άλλα.
Ένα μείζον θέμα που προέκυψε τελευταία και δικαιολογεί τα παραπάνω είναι το θέμα της δακοκτονίας, που κινδυνεύει να μην υλοποιηθεί και αιτία είναι ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή. Ο λόγος που ο δήμαρχος λέει ότι δεν συντάχθηκε με την γραμμή της πολιτείας, είναι ότι ήταν λίγα τα χρήματα και ο διαγωνισμός θα ήταν άγονος.
Η δημοτική μας ομάδα είχε εκφράσει στο τελευταίο Δ.Σ και τις ενστάσεις της και την αγωνία της πράγμα που δεν εισακούστηκε από την δημοτική αρχή μας.
Το αποτελέσματα, κάποιοι δήμοι έκαναν σωστά την δουλειά τους διασφαλίζοντας την παραγωγή και τα συμφέροντα των ελαιοπαραγωγών τους. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; 
Ξανατονίζω ότι η απύθμενη επιπολαιότητα και ανευθυνότητα έχουν φέρει τον δήμο μας σε πολύ δύσκολη θέση στην λειτουργία ακόμα και των αυτονόητων.
Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδορογλάκης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη πίσω έχει η αχλάδα την ουρά στους άλλους δήμους όλο δημοπρατούνται έργα ο δικό μας έχει αρκεστεί στα Δ. Τύπου συχαρυτηρια και αλλά τέτοια παρόμοια Ευτυχώς που εσείς είχατε προγραμματίσει αρκετά έργα και βλέπουμε ακόμα Βαρελες τσιμέντου στους δρόμους. Ομως τους πήρανε χαμπάρι οι δημότες και ειναι ώρα τους να πάρουνε το δρόμο επωνύμων πολιτικών Γεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος Κισσάμου εκφράζει τη Θλίψη του έτσι ακριβώς λέει στους δημοσιογράφους χθες επειδή ο Κουκιανακης ψεκάζει τον Αποκωρονα και τα βάζει μαζί του γιατί χορηγεί τη Δακοκτονεια ώστε να μη χαθεί η παραγωγή Στην κισσαμο θα ειναι ακόμα μεγαλύτερη η απώλεια εισοδήματος .Ομως του δικού μας του φταίνε πάντα οι ΑΛΛΟΙ..