Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς: Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα
Κοιν.: κ. Αντιπεριφερειάρχη Χανιων Χανιά 18/11/2014
κ. Δήμαρχο Πλατανιά
κ. Δήμαρχο Σφακίων
κ. Δήμαρχο Κισάμου
κ. Δήμαρχο Κανδανου Σελίνου
κ. Δήμαρχο Αποκορώνου
κ. Δήμαρχο Γαύδου.
Με αφορμή την έντονη κινητοποίηση των τελευταίων ημερών αναφορικά με το θέμα του αεροδρομίου Χανίων, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε τα παρακάτω. 
Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου κ. Πάνου Καμμένου στα Χανιά έγινε σειρά συναντήσεων με φορείς του Νόμου συμπεριλαμβανομένου και του δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα. 
Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο και στην κοινή συνέντευξη τύπου που ακολούθησε συμφωνήθηκε και ανακοινώθηκε, η νομική υπηρεσία του δήμου να χορηγήσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να κατατεθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, νομοθετική τροπολογία που να εξαιρεί το αεροδρόμιο Χανίων από το ΤΑΙΠΕΔ. 
Η εν λόγω τροπολογία είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους τοπικούς Βουλευτές της συγκυβέρνησης να αποδείξουν εμπράκτως αν όντως αντιτίθενται στο ξεπούλημα του αεροδρομίου ή θα επιλέξουν να παραμείνουν προσκολλημένοι στο μόρφωμα του ΤΑΙΠΕΔ που οι ίδιοι υπερψήφισαν, συνεχίζοντας το καταστροφικό τους έργο. 
Καλούμε λοιπόν τον Δήμαρχο Χανίων, παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις που διοργανώνονται και τις οποίες στηρίζουμε, να επισπεύσει την παράδοση των απαραίτητων στοιχείων ώστε να ολοκληρωθεί και να κατατεθεί η τροπολογία για την οποία υπήρξε κοινή δέσμευση.
Η συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: