Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Η πρώτη συνάντηση για το καρναβάλι έγινε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου!!
Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Κισάμου που έχει αναλάβει την διοργάνωση του Κισαμίτικου καρναβαλιού κ. Δερουκάκης Μανόλης  δήλωσε στο τέλος της συνάντησης.
- Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθηκαν χτες στην πρώτη συνάντηση για το Κισαμίτικο καρναβάλι. Απ' ότι φαίνεται θα υπάρχει συνέχεια, ακούστηκαν αρκετές ιδέες και από νέους και από παλιότερους σχετικά με το τι θα πρέπει ενδεχομένως να αλλάξει και τι θα πρέπει να βελτιωθεί. Φυσικά θα περιμένουμε και τις προτάσεις των ομάδων πάνω σε αυτό το κομμάτι. Θα προχωρήσουμε στην δημιουργία και οργάνωση της καρναβαλικής επιτροπής με ξεχωριστές αρμοδιότητες ανά τομέα. Εάν υπάρξει ενδιαφέρον, θα μπορεί να συσταθεί για παράδειγμα εθελοντική ομάδα φωτογράφισης του Κισαμίτικου καρναβαλιού κ.α. Κάθε ιδέα δεκτή όπως για παράδειγμα η ιδέα που συζητήθηκε χτες για να γίνει το καρναβάλι απογευματινό. Όλες οι ιδέες θα συζητηθούν και θα αποφασίσουμε από κοινού για το πως προχωράμε. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους όσους από τρέλα, μεράκι και αγάπη για τον θεσμό μας κάνατε την τιμή χτες στην πρώτη μας συνάντηση, ελπίζω να γίνουμε περισσότεροι, αλλά και λιγότεροι να γίνουμε πάλι θα τα καταφέρουμε. Ραντεβού στην επόμενη συνάντηση, σύντομα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: