Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ...

Σύμφωνα με χθεσινή προφορική ενημέρωση του Υπουργού Παιδείας, Α. Λοβέρδου, προς το Μ. Βολουδάκη, υπεγράφη η ανάκληση της απόσπασης του προϊσταμένου του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης, οπότε λύνεται το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας του. 

Μάλλον κάποιοι πληροφόρησαν λάθος τον υπουργό, θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι άνθρωποι "δικοί" μας, γιατί αυτό ακούγεται στην πιάτσα.  Ότι επειδή ο Φουρναράκης αντιτάχθηκε στην παράδοση του Ρωσικού αρχείου, με την απομάκρυνση του και με τον διορισμό κάποιου άλλου στην θέση του θα άνοιγε ο δρόμος. Τελικά μπορεί να μην μάθαμε τον κάποιον άλλον, αλλά τουλάχιστον η μετάθεση ναυάγησε!!!
Όσο για την τύχη των Ρωσικών αρχείων δείτε ΕΔΩ τι απάντησε ο υπουργός εξωτερικών στον Μανούσο Βολουδάκη που τον ρώτησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: