Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ.....

Αν αυτό το "πράμα" ήταν προς τον Πλατανιά και τα Χανιά τι θα έκαναν οι θεσμικοί παράγοντες του εκεί τόπου; 

5 σχόλια:

Δερουκάκης Εμμανουήλ είπε...

Θα το έφερναν στην Κίσσαμο είναι η απάντηση στο ερώτημά σου.... Λέω πάλι εγώ !

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Σωστός...

Unknown είπε...

Εγώ πάντως στο αεροδρόμιο δεν είδα τον "ρυπογόνο" πρόεδρο των ξενοδόχων....λέω εγώ , γιατί ?????
Ιάκωβος Σπερελάκης από το ηρωικό Κούνενι Κισάμου.

Ανώνυμος είπε...

γιατι ο κ Γιαννουλης μονο ρυπους ξερει να φερνει..κανενα τουριστα να ενισχυσει το καστελακι τιποτα...καταντια..και απορω οι καστελιανοι πως το δεχεστε και πως πατε και περνετε πυρηνοξυλο ακομα..

Unknown είπε...

Εγώ απλά θα θέσω κάποια ερωτήματα και εσείς έξυπνοι άνθρωποι είστε δώστε τις απαντήσεις σας :
1.Γιατί όταν μοίραζαν χρήματα με την σέσουλα για μετεγκαταστάσεις ο Πυρηνάρχης είχε κλειστά τα μάτια του ?
2. Γιατί να μην θέλει να μεταφέρει το πυρηνάδικο αφού στερήτε αδειών και έχει τόση κατακραυγή και προσπαθεί μέσω της γνωστής Ελληνικής διαπλοκής την συνέχιση της παράνομης λειτουργίας του , γράφοντας όλη την Κίσαμο στο γνωστό μέρος.
3. Γιατί δεν θέλει την μετατροπή της ιδιοκτησίας του σε 5***** ξενοδοχείο ?
4. Γιατί ενώ ξέρει την υπεραξία της περιοχής με απούσα την παράνομη μονάδα του , συνειδητά την υποβαθμίζει?
5. Γιατί ενώ ξέρει ότι είναι ορισμένοι άλλοι πολύ σοβαροί επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή , αλλά τους το απαγορεύει η σημερινή παράνομη δραστηριότητα του και θα υπερτιμήσει την ιδιοκτησία του , παλεύει με νύχια και με δόντια να τους αποτρέψει?
6.Μήπως η πρωτιά στους ξενοδόχους , η απουσία του σωματείου τους από τον αγώνα για το μη ξεπούλημα του αεροδρομίου Χανίων , η σημερινή πώληση του στους κατακτητές γερμανούς για ψίχουλα , κρύβουν ένα οργανωμένο σχέδιο καταλήστευσης της δημόσιας περιουσίας τη καπήλευση του τουρισμού των Χανίων και το τεράστιο οικονομικό όφελος των ελαχίστων εκλεκτών ?????
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ , ΟΛΑ ΒΕΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και φυσικά εις βάρος του συνεχώς αδιάφορου και ασυγκίνητου Κισαμίτη !!!!
Το να ξυπνήσετε είναι δύσκολο , αλλά και πλευρό να αλλάξατε πάλι το ίδιο θα δείτε ...δυστυχώς ....έτσι έχουμε καταντήσει και δυστυχώς ίσως λέω ίσως είναι τεράστια η απουσία του Παππούλη και της φωτεινής του προσωπικότητας που θα μπορούσε όπως πάντα να μπει μπροστάρης και να μας οδηγήσει στον δρόμο που αξίζει στην Κίσαμο .
Εγώ απλά συνεχίζω να ονειρεύομαι και να παλεύω για αυτό που πιστεύω.
Εσείς ???????????????
Ιάκωβος Σπερελάκης από το ανυπότακτο Κούνενι Κισάμου.