Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ
Από το Δήμο Κισάμου γμωστοποιείται ότι ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε 450 πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ. Στις πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες θα καταβληθεί από τον ΟΓΑ χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ και θα τους δοθεί τιμητικός έπαινος.
Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε όλους τους νομούς της χώρας και οι αιτήσεις γίνονται σε οποιοδήποτε ΚΕΠ έως και την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου.
Για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων του ΟΓΑ σε πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες, οι δικαιούχοι θα πρέπει:
Να είναι οι πολύτεκνες μητέρες, .....
..... ασφαλισμένες στον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης Αγροτών του ΟΓΑ και να έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης.
Να έχουν, κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, γεννήσει τουλάχιστον 4 τέκνα, άγαμα, έμμεσα ασφαλισμένα στον ΟΓΑ, ηλικίας μέχρι 18 ετών ή μέχρι 24 ετών, εφόσον σπουδάζουν στην Ελλάδα σε δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα ή ανίκανα για εργασία σε ποσοστό 67% και άνω, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Να είναι κάτοχοι βιβλιαρίων υγείας ΟΓΑ σε ισχύ κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης.
Για περισσότερες πληροφορίες και για τα αναγκαία δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους ανταποκριτές του ΟΓΑ ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr).


Δεν υπάρχουν σχόλια: