Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ


Μετά την συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του δήμου Κισάμου η πρόεδρος της επιτροπής και αντιδήμαρχος κα. Σταυρούλα Βαρουχάκη τόνισε:
-Από πλευράς δημοτικής αρχής έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η τουριστική πολιτική του δήμου Κισσάμου για τα επόμενα χρόνια” ενώ όσον αφορά τις πρώτες αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει η νεοσύστατη Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής αυτές θα είναι “η έγκριση του κανονισμού λειτουργίας αυτής και το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του δήμου για το έτος 2015”.
Εδώ θα δείτε το 11μελές συμβούλιο της επιτροπής!






Δεν υπάρχουν σχόλια: