Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

Μπορεί ακόμα να μην τελείωσε η τουριστική κίνηση στην γειτονιά μας, που σίγουρα θα κρατήσει ως και τις αρχές Οκτωβρίου, αλλά θα πρέπει αμέσως οι υπεύθυνοι της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας να ξεκινήσουν να προγραμματίζουν τα της επομένης σαιζόν. Και επειδή είναι πολλά αυτά που θέλουν συμμάζεμα καλό είναι να ξεκινήσουν από τα πιο σπουδαία που είναι και τα δύσκολα και θέλουν και χρόνο. Τελευταία το ερώτημα που ακούγεται και συζητιέται είναι:
- Γιατί άραγε οι μεγάλοι επενδυτές φεύγουν από την Κίσαμο; Γιατί αυτοί που ήδη έχουν αγοράσει γη την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια; ....πρόβλημα τεράστιο για μια περιοχή που αμ τι άλλο βρίσκεται τόσο κοντά στους επίγειους παραδείσους του νησιού μας!!! Τι συμβαίνει άραγε; 
Αν θέλουμε μια σωστή και καλή ανάπτυξη στην γειτονιά μας, χρειαζόμαστε όλους αυτούς που μπορούν και θέλουν να επενδύσουν... βοηθώντας τους!
- Μήπως η νέα δημοτική αρχή μπορεί να βοηθήσει; Μια μάζωξη όλων αυτών θα ήταν η αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: