Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΟ 1 ΕΥΡΟ

Εθιμοτυπική επίσκεψη έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Κισάμου στα γραφεία του Balos cruises στο λιμάνι Κισάμου. Η επίσκεψη του βέβαια σχετίζεται και με ότι ορισμένα γραφεία -ίσως επειδή είναι τέλος εποχής- δεν θέλουν να πληρώσουν το τέλος του 1Ε, για Μπάλο και Γραμβούσα, απόφαση που είχε παρθεί ομόφωνα επί δημαρχία Φρόσω Σκουλάκη και συνεχίζεται ως και σήμερα.

4 σχόλια:

Giorgos είπε...

Καλό θα ήταν να κάνετε πρώτα μια έρευνα και μετά να μιλάτε αόριστα πάνω σε διάφορα θέματα, τα γραφεία που δεν πλήρωσαν , δεν το έκαναν επειδή είναι τέλος εποχής, αλλά ότι απλά ο Δήμος δεν φροντίζει να παράσχει αυτά που υπόσχεται και πληρώνει ο κόσμος…
Απλά είναι τα πράγματα….

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

ο ότι ο δήμος δεν παρέχει αυτά που έχει υποχρέωση να κάνει με το 1Ε που είναι ανταποδοτικό, δεν δίνει σε κανένα γραφείο την δικαίωμα να μην πληρώνει... απλά δεν πάει την εκδρομή και καταγγέλλει αυτά που νομίζει οτι πρέπει να πει. Όλα τ΄αλλα είναι δικαιολογίες.
Απλά τα πράγματα.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ; ΤΙ ΠΕΡΊΜΕΝΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ;Δικαιολογίες

Giorgos είπε...

Δυστυχώς, μας τα λες λάθος για άλλη μια φορά, θα ήθελα σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία με το τι γράφει το εισιτήριο του ‘’ανταποδοτικού’’ Ευρώ πάνω, όπως επίσης να ρωτήσεις τους υπαλλήλους του Δήμου, πόσες φορές τους έχουν κάνει παράπονα για τα σκουπίδια και πια ήταν η αντίδραση τους στο θέμα αυτό..
Επίσης έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που γίνετε…

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αγαπητέ Γιώργο δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση -μας τα λες λάθος-δεν είναι έτσι- μιας και εγώ όπως και άλλοι για το καλό του τόπου αγωνίζονται.
Το εθιμοτυπική δεν έχει σχέση με το ανταποδοτικό...που πρέπει να γίνει ανταποδοτικό. Δεν δικαιολογώ κανένα τουναντίον πριν ακόμα δεις εσύ το πρόβλημα το είχα επισημάνει....όμως ας περιμένουμε να δούμε αν η νέα δημοτική αρχή κάνει κάτι παραπάνω...Ήδη σε πληροφορώ οτι έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω και κουβέντιασε με την ΔΕΥΑΧ για τα απόβλητα του Μπάλου και τρόποι λύσης...Νομίζω ότι όλα θα φτιάξουν αλλά κι αν δεν φτιάξουν πάλι από το ίδιο μετερίζι θα αγωνιζόμαστε για να φτιάξουν! Ευχαριστώ!