Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με αφορμή την έναρξη των συνεδριάσεων του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κισάμου, και την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, θα ήθελα να εκφράσω στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κισάμου αλλά και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ καλή επιτυχία με υγεία και δύναμη, προσδοκώντας ότι η θητεία αυτή θα είναι μια πραγματικά παραγωγική και γόνιμη για την ανάπτυξη και πρόοδο του Δήμου μας.
Η λύση των πολλών συνθέτων προβλημάτων που ταλανίζουν την Κίσαμο, προϋποθέτουν την ειλικρινή και έντιμη συνεργασία όλων μας, εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, με γνώμονα πάνω απ΄όλα το συμφέρον του τόπου μας.
Είμαι βέβαιος ότι ο νέος Δήμαρχος μπορεί να εγγυηθεί την καλή λειτουργιά του Δημοτικού συμβουλίου για την πενταετία που αρχίσαμε να διανύομαι, και να αντλήσει την θετική ενέργεια του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου, αλλά και των αιρετών συμβούλων!
Επίσης θα ήθελα να τονίσω με έμφαση ότι ο δημότης Κισάμου, δεν θα παρακολουθήσει μια στείρα και ανιαρή αντιπολίτευση, στις θετικές προτάσεις που θα είναι για το καλό του τόπου και των κατοίκων τους. Θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες, στις δε αρνητικές κατά την κρίση μας προτάσεις, θα είμαστε αντίθετοι και με αντιπροτάσεις θα προσπαθήσουμε  να πείσουμε το Δ.Σ για την ορθότητα τους, προς το δημόσιο καλό και συμφέρον!
Εξάλλου και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης με έμφαση το διαμηνύει εντός και εκτός Δ.Σ, με πρώτο μέλημα το καλό του τόπου.
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και σ΄αυτούς που επί χρόνια προσέφεραν ανιδιοτελώς τα μέγιστα για τον τόπο μας από τις διάφορες θέσεις και είτε αποσύρθηκαν είτε δεν θέλησαν να ξανασχοληθούν, όπως ο κ. Καστανοπουλάκης, ο κ. Κατζουράκης, ο κ. Σχετάκης, η, Σκουλάκη Φ., ο κ. Κουμάκης και άλλοι και να τους ευχαριστήσω για το ήθος και τις αξίες που δίδαξαν ήρεμα και χωρίς αντιπαραθέσεις στο Δ.Σ. Ελπίζω δε οτι από αυτά τα διδάγματα των προαναφερθέντων να παραδειγματιστεί το νέο Δημοτικό συμβούλιο.
Σπυρίδων Μαυροδημητράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: