Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Με έγγραφο που απέστειλε ο Διευθυντής του υπουργού Παιδείας Τάσος Χριστάκης προς τους Διευθυντές Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  κάνει λόγο για σημαντικές αποκλίσεις  στα στοιχεία των κενών που αποστέλλουν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μέσω των Περιφερειών και τις καταγραφές του συστήματος myschool.
Δηλαδή και αυτός πιστεύει ότι δεν υπάρχουν κενά και ότι οι διευθυντές φουσκώνουν τις λίστες με τις κενές θέσεις. Απ΄ ότι γνωρίζω μόνο σε ένα σχολείο στην Κίσαμο πόλη, έχει 10 κενές θέσεις και είναι και ΕΑΕΠ (Ολοήμερο δημοτικό με αναμορφωμένο πρόγραμμα), και αν θέλετε το σχολείο είναι το 2ο Κισάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: