Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη των καθηγητών και φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης και συγκεκριμένα της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στην Κίσαμο μετά την πρόσκληση του Δήμου Κισάμου. Ο κος Νικόλαος Σκουτέλης μαζί με τον κ Αλέξανδρο Βαζάκα ''ξεναγήθηκαν'' σε επιλεγμένα σημεία
της πόλης μαζί με τους περίπου 80 τεταρτοετείς φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης οι οποίοι στα πλαίσια των μαθημάτων τους ''Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός 7'' και ''Επεμβάσεις σε υφιστάμενα κελύφη'' θα πρέπει να εργαστούν πάνω στα επιλεγμένα σημεία, και να δημιουργήσουν τις προτάσεις τους και τις εργασίες τους έως το τέλος του εξαμήνου όπου και θα παρουσιαστούν τα τελικά σχέδια των ομάδων εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: