Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Ανήκω σε μια γενιά ανθρώπων οι οποίοι, απαλλαγμένοι από κομματικά στερεότυπα και πολιτικές σκοπιμότητες μπορούν και έχουν την υποχρέωση να παλέψουν για το καλό του τόπου τους.  Προσωπικά βαρέθηκα να ακούω συνεχώς κουβέντες του καφενείου, κούφια λόγια και φρούδες ελπίδες και τελικά να βλέπω ότι η Κίσαμος έχει βυθιστεί στο τέλμα. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων και κυρίως νέων στα κοινά, εξαλείφοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία. 
Αυτά σκεπτόμενος, αποφάσισα να ανταποκριθώ θετικά στο κάλεσμα του Υποψήφιου Δημάρχου Κισάμου κ. Γεωργίου Αννουσάκη, για τη θέση του τοπικού συμβούλου και όλοι μαζί, ο καθένας από τη δική του θέση, να δώσουμε τη μάχη, για μια νέα Κίσαμο, την Κίσαμο που θα αποκτήσει επιτέλους τη θέση που της αξίζει!
Είμαστε μια γενιά που μπορεί και πρέπει να δώσει αξία στον τόπο μας!
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Δημήτριος Στ. Πασχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: