Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ..

....κάνω στους εκλεκτούς υποψήφιους δημάρχους να τους κάνω μια ξενάγηση στο υπέροχο Μουσείο μας...γιατί εκεί βρίσκεται ότι απόμεινε από τον πολιτισμό μας. Όπως είδαμε και τις προάλλες ο κ. Κουράκης, δήμαρχος Ηρακλείου, ξεκίνησε τις περιοδείες του από την Κνωσό....σημαδιακό μέρος, όμως ξέρει ότι η πόλη, η ανάπτυξη της, η ζωή της, η κουλτούρα της, είναι αυτός ο πολιτισμός ο μινωικός. 
Αν καταλάβουμε λοιπόν και μεις ότι δεν έχουμε πολλές δυνατότητες να κρατήσουμε τους τουρίστες και η ανάπτυξη μας "φαίνεται" πρόσκαιρα και περιμετρικά με τις καλύτερες παραλίες και τον Μπάλο. Άρα η πόλη της Κισάμου έχει μια μόνο δυνατότητα ανάπτυξης τα αρχαία της!!! Όσο τα πολεμάμε τόσο μια τυχαία πόλη είμαστε δίχως παρόν και μέλλον!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: