Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.....

Σε άθλημα, με ρεκόρ μάλιστα, έχει καταντήσει η προσπάθεια ορισμένων να "πετάξουν έξω", από τους αντίπαλους συνδυασμούς όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα! Αυτό είναι δημοκρατικό μόνο στην γειτονιά μας και μάλιστα όπως ενθυμούμαι καλώς δεν είναι και καινούργιο σπορ!!! Παλαιότερα είναι γνωστές οι απειλές και τα ρεζιλίκια ορισμένων που πολλές φορές γινόταν και δημόσια στα καφενεία και τις πλατείες... σήμερα φυσικά έχουμε γίνει πιο elegant ..... τις απειλές τις κάνουμε με τα κινητά και ανώνυμα!!!
Όμως όλοι αυτοί που νομίζουν ότι έτσι κερδίζουν πόντους στην υπόθεση αυτοδιοικητική νίκη, κάνουν λάθος, απλά πέφτουν χαμηλά, γιατί σε μια μικρή κοινωνία τίποτα δεν μένει κρυφό. Φυσικά θα τους παραδεχόμουν να δώσουν μια απάντηση αν ανέστρεφαν τους ρόλους και να έβαζαν τον εαυτό τους ΘΥΜΑ!!!
Είκοσι μέρες είναι ως τις εκλογές και μετά όλα θα έχουν τελειώσει, μάλιστα είμαι σίγουρος ότι η επόμενη μέρα θα τους βρει όλους αυτούς με τύψεις ... 
Ας κουλάρουμε λοιπόν ..γιατί η δημοκρατία μας έχει καταντήσει χειρότερη και από κωλόχαρτο !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: