Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Ο συνδυασμός της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης και το πρόσωπο του Αννουσάκη Γιώργου αντιπροσωπεύουν τα ιδανικά εκείνα, για τα οποία εμείς οι νέοι και ενεργοί πολίτες της Κισάμου πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε.
Αποδέχτηκα την πρόσκληση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον τόπο μας, την Κίσαμο, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα. Γιατί θέλουμε να είμαστε μια γενιά μπροστά. 
Δεν θέλουμε και δεν επιδιώκουμε τίποτα έτοιμο. Πρέπει όλοι μας να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε την ποιότητα του τόπου μας και της ζωής μας.
Με εκτίμηση
Μάνος Στ. Πατερομιχελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: