Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Mε αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οικογένειες μας, τους φίλους μας, τους χωριανούς μας αλλά και σε όλους τους πολίτες της Κισάμου αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιώργου Αννουσάκη να συμμετέχω με τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Αποδέχτηκα την πρόσκληση για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον τόπο μας, την Κίσαμο. Μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα τα οποία μας κρατούν στάσιμους επί σειρά ετών. Γιατί θέλουμε και μπορούμε να βλέπουμε μια γενιά μπροστά. Παλεύουμε, επιχειρούμε και επενδύουμε στον τόπο μας, κόντρα στις δυσκολίες των καιρών, θέλουμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο εξωστρεφείς. Είμαστε νέοι με όρεξη για δουλειά, και σας καλούμε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε ώστε να δώσουμε μία ευκαιρία για καλύτερο μέλλον για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές στην Κίσαμο. Θέλουμε και μπορούμε το μέλλον μας να είναι στην ΚΙΣΑΜΟ.
Με εκτίμηση
Πατερομιχελάκης Αριστείδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: