Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Είμαστε άνθρωποι νέοι, με αξίες, όραμα, στόχο, τίμιες προθέσεις και κυρίως όρεξη για δουλειά. 
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης με επικεφαλή τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΗ είδε στα πρόσωπα μας τις ΑΞΙΕΣ και την ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ που συμπίπτουν με το όραμα του συνδυασμού του για τον ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ, και μας έκανε την τιμή να μας δώσει την ευκαιρία να πάμε μαζί στο δύσκολο αλλά συγχρόνως ελπιδοφόρο ταξίδι για ένα ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ που να ανήκει σε ΟΛΟΥΣ.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος της Κισάμου συμφωνεί ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ έναν Δήμο δυνατό, με διάφανες διαδικασίες και με υπηρεσίες προσιτές στους ΔΗΜΟΤΕΣ του. Έναν Δήμο όπου οι εκπρόσωποι του (ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ και ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ) να μην είναι απλά διακοσμητικά στοιχεία και απλοί ακόλουθοι ενός ονείρου αλλά άτομα προβληματισμένα, με άποψη, με δημιουργικότητα , στόχους και ικανότητα να αντιλαμβάνονται τα προβλήματα της καθημερινότητας των ανθρώπων της Κισάμου.
Η 18η ΜΑΙΟΥ 2014 είναι μία σημαντική ημέρα για τον Δήμο Κισάμου και θα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στην Κίσαμο να δείξει την πραγματική της ΑΞΙΑ, να ΑΛΛΑΞΕΙ πρόσωπο, να γίνει ανθρώπινη, να αγαπήσει της, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. 
Η Κίσαμος ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει σελίδα και γι αυτό είμαστε 
ΚΑΙ εμείς εδώ.
Με εκτίμηση 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Φαλλελιανών
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΛΤΣΙΝΑΚΗ
Υποψήφια Τοπικός Σύμβουλος Φαλλελιανών
ΝΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ – ΠΑΤΕΡΑΚΗ
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: