Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜMΕΝΟ

Γράφουν τα μπλοκ.....
"Όλα τα Μέσα Μαζικής ύπνωσης έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έχει επαναστατήσει και ότι δήθεν το κλίμα είναι εκρηκτικό. Ότι τάχατες όλα κρέμονται από μια κλωστή και άλλα παραμύθια που είναι καθρεπτάκια για ιθαγενείς, προκειμένου να βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα και να ενθουσιαζόμαστε."
-Σιγά τα ωά τα βουλευτάκια κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο. Τους κατάντησε ο ΓΑΠ μαριονέτες των επερωτήσεων...απλά πράγματα υπάρχουν, δεν υπάρχουν ένα και το αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: