Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Βουλή των Ελλήνων 21/12/2010
"Πρωτίστως ευθύνες έχουν οι κυβερνήσεις του κόμματος του οποίου ανήκω"
"Μπήκαμε σε ένα μηχανισμό και με δική μας ευθύνη, και δεν διαπραγματευτήκαμε επαρκώς απέναντι σε συμφέροντα που ίσως να ήθελαν αυτή την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα"
"Ας ξεφύγουμε από την ευθυνοφοβία και τη μικροπολιτική λογική"
"'Έχουμε καθήκον ειλικρίνειας, αν θέλουμε να μας εμπιστευτούν οι πολίτες"
ΘΩΜΑΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ Βουλή των Ελλήνων 21/12/2010
"Μου έδωσαν την εντολή να κατέβω στο γήπεδο και μου επιτρέπουν μόνο να τρέχω. Να μην πιάνω τη μπάλα. Να μην μπορώ να πάρω πρωτοβουλίες. Προσπαθώ καιρό τώρα να δω τον πρωθυπουργό και δεν μπορώ..."
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΩ  Βουλή των Ελλήνων 21/12/2010
"Στηρίζω την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, αλλά στήριξη δεν σημαίνει σιωπή και στοίχιση πίσω από μια άποψη. Υπερψηφίζω τον προϋπολογισμό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι  αξιόπιστος και θα εκτελεστεί με ακρίβεια", 
Χριστουγεννιάτικες μαγκιές, για να μπορέσουν να πάνε στα χωριά τους!!!
Η ψήφος, ψήφος όμως..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: