Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ....

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο αρμόδιος υπουργός, μας ενημέρωσε ότι πάμε καλά και να μην ανησυχούμε! Φυσικά για την ανεργία κρατά το στόμα του κλειστό.
Βάσει των στοιχείων που διαβιβάζονται στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από τα Επιμελητήρια της χώρας, προκύπτει ότι από 1/1/2010 έως 31/10/2010 έχουν εγγραφεί στα μητρώα τους συνολικά 51.661 νέες επιχειρήσεις και έχουν διαγραφεί 42.671. Τονίζεται ότι ειδικά η έναρξη των επιχειρήσεων συναρτάται απολύτως με την εγγραφή τους στα επιμελητήρια. Άρα έχουμε 51.661 νέες επιχειρήσεις στους πρώτους 10 μήνες του 2010. Εντός των προσεχών ημερών θα δημοσιοποιηθούν και τα στοιχεία του Νοεμβρίου, τα οποία συγκεντρώνονται.
Όσο για το πόσο είναι οι νέες επιχειρήσεις την αφαίρεση θα τη κάνουμε στο τέλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: