Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟ.Τ.Α. ΧΑΝΙΩΝ

AYTON ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
Βλέπομε τα επικίνδυνα όσο και θανατηφόρα σημεία του περιβόητου οδικού άξονα μας.
Φυσικά στο δικό μας κομμάτι τα επικίνδυνα σημεία είναι πολύ περισσότερα από δυο, που η διεύθυνση δίνει αλλά αυτό δεν αλλάζει μιας και βλέπουμε που οδηγούμε.
Γι' αυτόν τον λόγο λοιπόν, χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα τις μέρες που διανύουμε. 
Ευχή όλων μας να δοθούν επιτέλους χρήματα και να φτιαχτούν οι παγίδες του ΒΟΑΚ, γιατί από ευχολόγια χορτάσαμε.
Υ.Σ Ο πρωθυπουργός της χώρας, καλό είναι να προσπαθήσει περισσότερο και μαζί με τον κ. Ρέππα να κάνει τα αδύνατα-δυνατά ώστε να γίνει ο δρόμος - δρόμος ....έτσι δεν θα χρειάζεται να στέλνει εικόνες στα μνημόσυνα των τόσων θυμάτων, κάθε χρόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: