Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΕΝ

Το μάθαμε και σας το μεταφέρουμε.....
- Νέο πολιτικό πρόσωπο εξ Πελοποννήσου -λέγε με Τατούλη- θέλει να μάθει τι συμβαίνει με την ΑΝΕΝ, μάλιστα οι Καλαματιανοί τον πιέζουν για να ξανανοίξει η γραμμή Καλαμάτα -Κρήτη, με κάθε τρόπο.
Έτσι, η πρώτη πράξη θα παιχθεί σήμερα στο αστυνομικό τμήμα Κισάμου που θα καταθέσουν 4 Κισσαμίτες σαν μάρτυρες σε μήνυση που έχει γίνει στην εταιρεία από Καλαμάτα μεριά! Μετά θα δούμε τι θα ακολουθήσει.
Βέβαια δεν καταλαβαίνω την βιασύνη αυτή, με τις καταθέσεις, λίγες μέρες πριν το κρίσιμο Δ.Σ της εταιρίας, που θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου!! 

Λέτε να έχουμε εξελίξεις; 
Πάντως οι μάρτυρες κανονικά θα έπρεπε να ήταν άλλοι, και όλοι ξέρουμε ποιοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: