Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

147 «ΠΡΟΒΑΤΑ» ΚΑΙ 9 «ΛΥΚΟΙ» ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με εξαίρεση τους : Γιώργο Παπανδρέου. Θεόδωρο Πάγκαλο. Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Λούκα Κατσέλη .Γιώργο Κουτρουμάνη. Φίλιππο Σαχινίδη. Δημήτρη Κουσελά. Βασίλη Κεγκέρογλου. Άννα Νταλάρα, που είναι οι φυσικοί αυτουργοί, οι υπόλοιποι 145 βο(υ)λευτές του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν στο σύνολό τους το πολυνομοσχέδιο, είναι οι ηθικοί αυτουργοί για την πτώχευση των Ελλήνων και – εάν ισχύει ακόμη το “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες – και της Ελλάδας.
 Και επειδή τα γραπτά μένουν να σημειώσω και τα ονόματα των Κρητικών βο(υ)λευτών που αβίαστα σήκωσαν το χέρι της καταδίκης όλων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία για το πώς θα «σωθεί» η πατρίδα από την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας , από την μείωση των μισθών, από την διευκόλυνση των εργοδοτών να απολύουν ή να κανονίζουν τα τις εργασίας όπως τους βολεύει.
Πρόκειται για τους Ευτύχη Δαμιανάκη, Μανώλη Σκουλάκη, Σήφη Βαλυράκη, Μανώλη Όθωνα, Σταύρο Αρναουτάκη, Φραγκίσκο Παρασύρη, Μανόλη Στρατάκη, Μαρία Σκραφνάκη, Μιχάλη Καρχιμάκη.
Κάποιοι από αυτούς τερματίζουν την βο(υ)λευτική τους σταδιοδρομία με το στίγμα της διαγραφής με μια μονοκονδυλιά όλων εκείνων των κατακτήσεων για τις οποίες μέχρι τώρα καυχόντο πως ήταν αποτελέσματα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.
Κάποιοι άλλοι, οι περισσότεροι, στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα ζητήσουν και πάλι την ψήφο σας χρησιμοποιώντας όλα τα τερτίπια που χαρακτηρίζουν το ΠΑΣΟΚ. Χάιδεμα αυτιών, όμορφα λόγια και παχιές υποσχέσεις για παραδείσους όπου θα τρώτε χαλβάδες απολαμβάνοντας καλλίγραμμες χορεύτριες.
Σε εσάς τους ψηφοφόρους εναπόκειται πλέον να αποδείξετε σε όλους αυτούς που προτίμησαν να σας καταδικάσουν στην φτώχεια και στην ανέχεια παρά να χάσουν την βο(υ)λευτική έδρα και τον παχυλό μισθό τους, εάν θα συνεχίσετε να είστε «χαλβάδες» και εύκολα θύματα που είναι αρκετή μια υπόσχεση για να σας κλέψουν την ψήφο και στην συνέχεια την ίδια την ζωή.
http://sfinesnaps.blogspot.com/2010/12/147-9.html
Ναπολέων δύσκολοι καιροί για Ήρωες, οπότε μείνανε χωρίς μιλιά και λαλιά τα πρόβατα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: