Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ

H συνάντηση για το Λαφονήσι, έγινε στο Έλος και ήταν όλοι εκεί, και οι καλοί και οι κακοί! Μόνο το παιντί δεν κάλεσαν και αμέσως άρχισε τις απειλές! 
-Και στο 'λεγα Κωστή να το καλέσεις, αλλά δεν μ΄άκουγες!!
Τι έγινε τώρα εκεί..μα συμφώνησαν αυτά που τόσο καιρό λέει και υποστηρίζει ο δήμαρχος Ιναχωρίου για τον περιφερειάρχη....
Τώρα αν κάποιοι ήθελαν να φανούν μέσα στην μετριότητα τους, έ η αλήθεια είναι ότι φάνηκαν, και ο δημοτικός σύμβουλος που ήθελε τις νομικές κατοχυρώσεις, αλλά και ο ντόπιος σύμβουλος με συνέχεια αντιδήμαρχου, που θα τον δούμε τώρα αν θα αποφασίζει με γνώμονα τον λαό; 
Όσο για το παιντί θα σας κρατάει μούτρα από τώρα και στο εξής! Κρίμα που δεν τον καλέσατε να σας πει την γνώμη του! Μια γνώμη που μετράει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: