Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ

ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
Μετρό: Εργαζόμενος με 11 χρόνια προϋπηρεσίας με ειδικότητα ηλεκτροδηγού που λάμβανε συνολικές μηνιαίες αποδοχές ύψους 2.200 ευρώ μεικτά, συμπεριλαμβανομένων οικογενειακού επιδόματος και χρονοεπιδομάτων, με τον νέο νόμο θα λαμβάνει 1.980 ευρώ μεικτά.
ΗΣΑΠ: Μηχανοδηγός με 27 χρόνια προϋπηρεσίας και τρία παιδιά είχε συνολικές αποδοχές ύψους 2.500 ευρώ μεικτά τον μήνα συμπεριλαμβανομένων των οικογενειακών επιδομάτων, του επιδόματος επικίνδυνης εργασίας και του ανθυγιεινού. Από το 2011 θα παίρνει 1.900 ευρώ μεικτά τον μήνα.
ΟΣΕ: Μηχανικός με 34 χρόνια προϋπηρεσίας έπαιρνε 3.233 ευρώ τον μήνα μεικτά με τα χρονοεπιδόματα και τα επιδόματα σπουδών, θέσης, ανθυγιεινό, οικογενειακό, προγράμματος, βιβλιοθήκης και τεχνικό. Πλέον θα λαμβάνει περίπου 2.450 ευρώ.
ΕΘΕΛ: Τεχνικός με 32 χρόνια προϋπηρεσίας και δύο παιδιά έπαιρνε συνολικές μηνιαίες μεικτές αποδοχές ύψους 2.700 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων οικογενειακού επιδόματος, ανθυγιεινού και νυχτερινής εργασίας. Υπολογίζεται ότι οι αποδοχές του θα μειωθούν και θα παίρνει 2.030 ευρώ μεικτά.

ΕΘΝΟΣ-Κ. Τσαχάκης - Μ. Λιλιοπούλου
Αλήθεια όλα αυτά τα λεφτά στους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ ποιος τα έδωσε; Βέβαια σαν μαζόχες που είμαστε έκαναν και μια δημοσκόπηση(χαχαχαχαχα) μετά τα σκληρά μέτρα και το ΠΑΣΟΚ πήρε μπρος:
Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής των πολιτικών κομμάτων το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 39% έναντι 30% της ΝΔ. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 11%, ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ με 5,5%, 2% έχουν οι Οικολόγοι 2,5% η Δημοκρατική Αριστερά και 2,5% η Δημοκρατική Συμμαχία. 
Χτύπα με αφέντη μου αρέσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: